Komarnici – Zaštita od komaraca

Komarnici za prozore i vrata – Komarnici Po Meri

Komarnici Beograd 

Savremeni komarnici predstavljaju veoma elegantno I 100* funkcionalno resenje u borbi protiv dosadnih komaraca,muva I ostalih insekata iz Vaseg stambenog I poslovnog okruzenja. Komarnici su zapravo sistemi cija je uloga prvenstveno da Vas zastiti od svih vrsta neprijatnih insekata I veoma se jednostavno povlace. Izradjuju se od visokokvalitetnih aluminijumskih ramova /profila/,I mreza od staklenih vlakana sa teflonskim slojem –koji je otporan na sve vremenske uslove. Radni opseg iznosi os -35*c do +80*c. Ne zahtevaju nikakvo odrzavanje ,niti smanjuju vidljivost. Velika prednost komarnika je sto se mogu montirati na sve tipove prozora–PVC,AL,DRVENI,vrata , I na sve spoljne roletne. Izradjuju se po svim zeljenim dimenzijama kupaca. Nesmetana cirkulacija vazduha u prostoru. Da bi se sprecilo kidanje ili bilo kakvo mehanicko ostecenje mrezice ,njeni rubovi su zasticeni prolaskom kroz AL-vodjicekoje imaju ugradjene posebne wind-cetkice. Stubovi I kutija kod rolo komarnika izradjuje se od aluminijuma,koji je plastificiran u;belu,sivu,ili cokolada boju po pripadajucoj rall-karti. Mreza rolo komarnika se namotava u aluminijumskom kucistu,kroz vodilice sa cetkicama, a namotavanje je na sistem opruge. Usporivac regulise zeljenu brzinu skupljanja I lakse rukovanje.

Rolo Komarnici

Rolo komarnik se izradjuje u dva sistema;za prozore ,I za vrata. Kod prozorskih rolo komarnika mrezica se jednostavno povlaci gore–dole,a kod balkonskih rolo komarnika mrezica se povlaci levo–desno. Velika prednost rolo komarnika je ta sto zauzimaju veoma malo mesta,mogu se koristiti sezonski ,a kad nisu neophodni jednostavno rolo mrezicu uvucemo u kutiju. Minimalna obracunska mera za rolo I fiksne komarnike iznosi 1.m2,a za balkonska vrata 2.m2.Komarnik na sarku se koristi na balkonskim ili ulaznim vratima,u standardnoj verziji ima precku po sredini zbog ojacanja. Po zelji kupca moze da se napravi I sa parapetom ili vise precki. U ,,AL ;varijanti postoje cetiri boje;-bela,braon,siva ,I smb,a u PVC varijanti prave se u beloj boji.

Fiksni Komarnici

Fiksni komarnici imaju ram od PVC ili ALUMINIJUMAi zategnutu mrezu. Postavlja se sa spoljne strane prozora,na sebi ima kvalitetnu fiberglass mrezicu,koja je otporna na spoljne uticaje. Pogodni su za prozore kod kojih se ne zahteva pomeranje prozora. PVC fiksni kom.se proizvodi u dve boje;u beloj I sivoj.

AL -FIKSNI KOMARNIK -je cvrsci I kvalitetniji u odnosu na PVC komarnik,proizvodi se u cetiri boje; bela,braon,siva I smb.,sa fiberglass mrezom , po zelji kupca moze da se pravi I u drugim bojama iz rall -karte. Montira se na prozor sa spoljne strane a I unutrasnje. Izrada po zeljenim dimenzijama. N e zahtevaju odrzavanje,jednostavni su za montazu I demontazu.

PLISSE KOMARNICI

Plisse komarnici su luksuzna I moderna alternativa standardnim modelima komarnika. Mogucnost izrade vecih dimenzija I montaze na vratima portala. Elegantno I efektivno resenje problema sa dosadnim insektima. Maksimalno skupljanje u zatvorenom polozaju. Nemaju povratni mehanizam ,tako da ga I deca mogu vrlo lako koristiti. Posebno su moderno dizajnirani za balkonska vrata/horizontalno kretanje/.Nema povratnih federa,a savremeni mehanizam za vucu bez donje vodjice obezbedjuje lako ciscenje poda. Mreza je plisirana,ne ostecuje se prilikom upotrebe. Moguce ga je ostaviti otvorenog u bilo kom polozaju.
Bilo da je rec o prozorima,vratima,krovnim prozorima,–nudimo vam izvrsna resenja u borbi protiv malih,dosadnih napasnika tzv.komarnike. Instalirani u kratkom roku ,nasi proizvodi garantuju da cete dobiti ono sto ste zeleli,bez potrebe da se shemijskim sredstvima borite protiv insekata.

Komarnici | Komarnici Beograd | Rolo Komarnici | Komarnici Beograd | Komarnici Fotografije