Pvc Stolarija – Pvc Prozori – Pvc Profili

Najbolji Pvc Profili – Pvc Stolarija – Pvc Prozori
Pvc Vrata – Beograd


Nemački PVC profili
imaju izuzetne karakteristike i vrhunskog su kvaliteta a posebno dolaze do izražaja kada je reč o energetskoj efikasnosti. PVC stolarija (profili) idealno dihtuju, smanjuju potrebu za dodatnim grejanjem zimi i hlađenjem tokom leta, čemu značajno doprinose i nisko-emisiona stakla punjena argonom koja kod nas dobijate uz svaki kupljeni prozor gratis, odnosno bez doplate.

Prozori su izuzetnog kvaliteta, napravljeni od visoko-kvalitetnih višekomornih nemačkih PVC profila i sa niskoemisionim staklom punjenim argonom koje je od 2010. godine standardizovano u našoj proizvodnji. Kvalitet stolarije potvrđuju brojne reference.

Rehau profili

  • Širina profila: 70 mm
  • Broj komora:5 komora i 6 komora
  • Toplotna izolacija: K= 1,3 W/m²K (standardna armatura)
  • Toplotna izolacija: armatura s prekinutim toplotnim mostom: K= 1,2 W/m²K
  • Zvučna izolacija: visina izolacije do klase 5 (prema VDI 2719)
  • Protiv-provalna zaštita: otpornost do klase 3 (DIN V ENV 1627)

 

GEALAN šestokomorni PVC profil

Širina profila: 74 mm

Toplotna izolacija: Uf= 1,2 W/m²K

sa low-E staklom 4-16-4 punjenim argonom

Mogućnost izbora boja: DA

 

 

GEALAN šestokomorni STV profil

Širina profila: 82 mm

Toplotna izolacija: Uf= 0,8 W/m²K

sa trostrukim low-E staklom

4-12-4-12-4 punjenim argonom

Poboljšana zvučna izolacija

 

Veliki izbor boja i oblika Pvc profila

Vaši prozori ne moraju biti beli. Budite smeli i drugačiji! Odaberite jednu od boja iz RAL karte ili se opredelite sve popularnije dekore drveta. Boja na PVC prozorima je izuzetno postojana i otporna na sve atmosferske uticaje kao što su sunčevi zraci, vetar, kiša, mraz i temperaturne oscilacije, ali je zaštićena i od ljuštenja ili pucanja boje. Kod nas su vam na rapolaganju klasični oblici prozora, lučni i okrugli, kao i oblici prilagođeni specifičnostima vašeg doma. Opredelite se za klizna vrata, klasična balkonska vrata, prozori na kip ili obično otvaranje.

Toplotna i zvučna izolacija

Zahvaljujući vazdušnim komorama naši prozori imaju izuzetne termo-izolacione karakteristike. Dokazano je da sa našim prozorima i vratima drastično smanjujete grejanje u toku zime i hlađenje u toku leta. Ujedno, dajete i svoj doprinos u zaštiti životne sredine od globalnog zagrevanja, jer naši prozori redukuju potrebu za zagrevanjem i tako utiču na smanjenje štetne emisije ugljen-dioksida (CO2) između 30-70%. PVC prozori i vrata imaju izuzetne performanse i kada je u pitanju zaštita od buke, zato predstavljaju odlično rešenje za Vas ukoliko živite u domu izloženom bilo kakvim zvucima spolja. Dupla prozorska stakla smanjuju buku za čak 20%, a naši prozori napravljeni od kvalitetnih profila mogu smanjiti nivo buke za dodatnih 50% što ukupno iznosi neverovatnih 70%.

Jednostavnost održavanja

Naša stolarija je izuzetno otporna na sve vremenske uticaje kao što su toplota, hladnoća, mraz, kiša ili vetar, i veoma se lako održava. Dovoljno je da prozore očistite blagim, neabrazivnim sapunom i vodom … i to je sve. Nije potrebno da ih šmirglate, farbate, lakirate i konstantno održavate. Na taj način naša stolarija pored novca štedi i vaše vreme.