Pvc Vrata – Pvc Stolarija Beograd

Pvc Vrata izrada po meri – Pvc Stolarija Beograd


PVC vrata
treba da budu ukras svakog doma, ali ono što je još važnije od njih se očekuje da vam pomognu u uštedi energije i da spreče prodor spoljne buke kao i da predstavljaju zaštitu od provale. Materijal za izradu PVC vrata je visoko otporni PVC (Polyvinyl chloride) koji je sastavljen od više komponenti, urađenih po svetskim standardima.

Jedan od najbitnijih faktora je nesumnjivo visoka otpornost PVC-a kako na ultravioletno (UV) zračenje, tako i na svaku vrstu vremenskih nepogoda. PVC je otporan na koroziju u odnosu na sve vrste uticaja okoline: otpadne gasove, hemikalije, rastvore soli, oštra sredstva za čišćenje, kao i na lepak, cement i maltere što predstavlja veliku prednost u građevinarstvu.

PVC stolarija samim tim i PVC vrata su teško zapaljiva i plamen se gasi odmah po odstranjivanju izvora zapaljivosti. Stabilnost dimenzija kod temperaturnih oscilacija predstavlja drugu veliku prednost plastične stolarije. Vrata ostaju uvek stabilna u pogledu forme i pokazuje visoko kvalitetnu zaptivenost fuga. Druga prednost na osnovu koje se više kupaca odlučuje za kupovinu PVC vrata je to što ona ne zahteva održavanje. Nije neophodno zaštitno premazivanje koje se mora stalno obnavljati. Zbog male toplotne provodljivosti plastike PVC stolarija omogućava dobru zaštitu od toplote. Hladnoća, toplota i buka ne prodiru u unutrašnjost i mogu se znatno uštedeti troškovi energije za grejanje, odnosno za klima uređaje. Sa PVC materijalom praktično je moguć svaki dizajn koji se može prilagoditi individualnim željama svakog kupca, odnosno regionalnim zahtevima.